Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποπεράτωση έργου (Δημοτικό ωδείο Δήμου Παύλου Μελα)

Η εταιρεία acousone ανέλαβε την μελέτη και την κατασκευή ηχομόνωσης αιθουσών του Δημοτικού Ωδείου Παύλου Μελά και πρόσφατα παρέδωσε το έργο στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου. 

Λίγα λόγια για το Δημοτικό Ωδείο:

Το Δημοτικό Ωδείο Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά, που λειτουργεί από το 1994, σε ιδιόκτητο κτίριο 500 τ.μ. επί της οδού Βίκτωρος Ουγκώ 11, αναβαθμίστηκε από την Τεχνική Υπηρεσία με εργασίες ηχομόνωσης των εσωτερικών χώρων, για τη βελτίωση της ακουστικής των αιθουσών μουσικής διδασκαλίας και εκδηλώσεων και για τον περιορισμό ενοχλήσεων όσων κατοικούν στα γειτονικά κτίρια.
Το Ωδείο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και τέσσερις ορόφους και προσφέρει υψηλού επιπέδου παροχή μουσικής εκπαίδευσης στους σπουδαστές της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΙΡΙΣ, στους οποίους διδάσκονται κλασικά και παραδοσιακά μουσικά όργανα, μουσική τζαζ και αυτοσχεδιασμός.
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Στέφανος Βάρφης ενημέρωσε τον Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη και τον Πρόεδρο της ΙΡΙΣ Παντελή Αδαμούδη για την ολοκλήρωση των εργασιών που προσφέρουν πλέον άριστο επίπεδο ηχομόνωσης και ακουστικής καθώς σε δύο αίθουσες μουσικής τοποθετήθηκαν ειδικά ηχοαπορροφητικά πάνελ.
Με την υπ’ αριθ. 33/2017 μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παύλου Μελά, προτάθηκε να αποκατασταθούν δύο αίθουσες μουσικής ως προς την επάρκεια επιπέδου ηχομόνωσης και συγκεκριμένα α) η αίθουσα drums room (υπόγειο) και β) η αίθουσα Μουσικών εκδηλώσεων (1ος όροφος), με διαφορετικά επίπεδα ηχομόνωσης, 65dB(A) η υπόγεια αίθουσα και 60 dB(A) η αίθουσα 1ου ορόφου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακουστική μελέτη του dybbuk club.

Η acousone ( www.acousone.com )ανέλαβε την ακουστική μελέτη  του club που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Σταδίου 7). Το club είναι ένα απο τα καλύτερα της Ελλάδας και οι ακουστικές  απαιτήσεις του ήτανε ιδιαίτερα υψηλές. Το αποτέλεσμα του έργου είναι εξαιρετικό σε όλους του τομείς.Μελέτη/επίβλεψη Ηχομόνωσης του Club Rock n Roll Athens

Η εταιρεία μας ανέλαβε την μελέτη και επίβλεψη της ηχομόνωσης του καλύτερου (χωρίς υπερβολές) κέντρου διασκέδασης της χώρας που επέστρεψε στην οδό Λουκιάνου. Οι απαιτήσεις για ηχομονωτική ικανότητα ήταν ιδιαίτερα υψηλές. Το αποτέλεσμα του έργού είναι εξαιρετικό σε όλους τους τομείς. Να ευχηθούμε τα καλύτερα για την επιχείρηση (η επιτυχία είναι δεδομένη) και να ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών στην ανάθεση ενός τόσο σημαντικού έργου. Περισσοτερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και σε σχετικά αφιερώματα του τύπου. Σχετικά με την εταιρεία μας ακολουθήστε  τον σύνδεσμο εδώ.

Αφιέρωμα Πρώτο Θέμα 

Αφιέρωμα Καθημερινή

Αφιέρωμα Lifo