Αποπεράτωση έργου (Δημοτικό ωδείο Δήμου Παύλου Μελα)

Η εταιρεία acousone ανέλαβε την μελέτη και την κατασκευή ηχομόνωσης αιθουσών του Δημοτικού Ωδείου Παύλου Μελά και πρόσφατα παρέδωσε το έργο στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου. 

Λίγα λόγια για το Δημοτικό Ωδείο:

Το Δημοτικό Ωδείο Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά, που λειτουργεί από το 1994, σε ιδιόκτητο κτίριο 500 τ.μ. επί της οδού Βίκτωρος Ουγκώ 11, αναβαθμίστηκε από την Τεχνική Υπηρεσία με εργασίες ηχομόνωσης των εσωτερικών χώρων, για τη βελτίωση της ακουστικής των αιθουσών μουσικής διδασκαλίας και εκδηλώσεων και για τον περιορισμό ενοχλήσεων όσων κατοικούν στα γειτονικά κτίρια.
Το Ωδείο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και τέσσερις ορόφους και προσφέρει υψηλού επιπέδου παροχή μουσικής εκπαίδευσης στους σπουδαστές της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΙΡΙΣ, στους οποίους διδάσκονται κλασικά και παραδοσιακά μουσικά όργανα, μουσική τζαζ και αυτοσχεδιασμός.
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Στέφανος Βάρφης ενημέρωσε τον Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη και τον Πρόεδρο της ΙΡΙΣ Παντελή Αδαμούδη για την ολοκλήρωση των εργασιών που προσφέρουν πλέον άριστο επίπεδο ηχομόνωσης και ακουστικής καθώς σε δύο αίθουσες μουσικής τοποθετήθηκαν ειδικά ηχοαπορροφητικά πάνελ.
Με την υπ’ αριθ. 33/2017 μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παύλου Μελά, προτάθηκε να αποκατασταθούν δύο αίθουσες μουσικής ως προς την επάρκεια επιπέδου ηχομόνωσης και συγκεκριμένα α) η αίθουσα drums room (υπόγειο) και β) η αίθουσα Μουσικών εκδηλώσεων (1ος όροφος), με διαφορετικά επίπεδα ηχομόνωσης, 65dB(A) η υπόγεια αίθουσα και 60 dB(A) η αίθουσα 1ου ορόφου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ /ΗΛΕΚΤΡΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ MOLDEE